Iz ljubavi prema životu...

 

Vege Lege proslavio svoj prvi rođendan

Vege Lege proslavio svoj prvi rođendan

Kao što ste vjerojatno već imali priliku čuti, Vege Lege, prvi vegetarijanski snack bar u gradu, radi punom parom već godinu dana, i to u srcu Osijeka – na Gajevom trgu 4.

Ako se pitate kako se to dogodilo, pa zapravo – vrlo jednostavno…

Oduvijek smo gurmani koji sanjare o pripremanju fine klope za sve ljude dobre volje.  I tako, malo po malo, njegujući ljubav prema svim živim stvorenjima te prema Zemlji i plodovima koje nam daje, došli smo do ideje otvoriti snack bar u kojemu ćemo nuditi zanimljive varijante dobro poznatih „brzih jela“, ali i onih zdravijih varijanti poput svježih juha i voćnih delicija.

2

Vege Lege nudi svježe i ukusne zalogaje namijenjene ne samo veganima i vegetarijancima već smo tu za sve gurmane koji vole istinski uživati u bogatim okusima i vedroj atmosferi.

Naš prostor odiše vedrinom i optimizmom ljubaznog osoblja, koje je uvijek spremno odgovoriti na sva Vaša pitanja. Ukoliko trebate catering ili dostavu, stojimo na raspolaganju.

2

Jedan od ljepših ovogodišnjih poklona jest i priznanje kojim je Vege Lege uvršten među 4 HIT mjesta u Osijeku koja svakako treba posjetiti.

Kako bi cijela priča bila još bolja, otvoreni smo za pitanja na svim društvenim mrežama te vaše kritike i prijedloge. Na Vege Lege Facebook page-u možete redovito čitati sve novosti iz ponude, educirati se o prehrani, pronaći nove recepte i čuti što se novo događa u gradu.

Sada samo preostaje da nas posjetite i klopate sa smiješkom na licu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>